Köpvillkor

Allmänt

Framgångsforum och kampanjsidan Marias Böcker säljer produkter med leverans inom Norden.

Beställningar konfirmeras genom utskick till angiven e-mailadress. Var noga med att ange rätt uppgifter vid beställningen.

Framgångsforum reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, problem och fel. Framgångsforum förbehåller sig rätten att ändra pris utan föregående avisering och avstå en order efter efter eget godtycke.

Betalning

Via Paypal erbjuder vi kontokortsbetalning och direktbetalning via Paypalkonto.

Kvitto från Paypal skickas ut via mail i samband med att betalningen genomförs. Mer information och fullständiga villkor om PayPals betalsätt hittar du hos paypal.com

Priser och Återbäring

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms och kan ändra priser utan föregående avisering. Momsen är 6% för alla fysiska böcker. E-böcker och nedladdningsbara ljudböcker som har 25% moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell fraktkostnad.

Via vårt samarbete med wee.com erbjuds återbäring (cashback) om kortnummer på weekortet eller QR-kodens nummer anges i kassan. Saknas wee-konto kan du gratis registrera dig genom att wee-loggan längre upp på denna sida. Återbäringen som läggs på detta kort kan du använda i fysiska butiker i hela Världen. Läs mer på wee.com.

Leveranser

Beställningens totala leveranstid bestäms av den tid det tar för oss att få fram böckerna och den tid det tar att skicka dem till dig. Beroende på var du bor varierar därför leveranstiden.

Dina digitala böcker levereras direkt och finns tillgängliga för nedladdning på sidan som kommer upp direkt efter din betalning. Den återfinns även under Mitt konto. Du har möjlighet att ladda ned dessa ett begränsat antal gånger under en begränsad tidsperiod.

Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag. Om en produkt inte kan levereras i tid skickar vi ett e-mail med information till dig.

Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens skick är försämrad, görs avdrag på återbetalningen motsvarande värdeminskningen. Återanvänd kartongen som produkten kom i för returen och lägg den i dess originalförpackning.

Du betalar själv för frakten vid returer. Ej uthämtade paket debiterar vi dig för våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering.

Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Kontakta oss här för ångerrätt. Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss. Återanvänd kartongen som produkten kom i för att returnera. Saknas denna kan du skicka produkten i något annat emballage. Viktigast är att du paketerar returen väl och bifogar en kopia på orderdokumentation där ordernummer och kunduppgifter framgår.

Returer skickas till följande adress:

Framgångsforum
c/o Sörensdal
Bonäs 413
590 28 Borensberg

Återbetalning sker utan dröjsmål från att vi erhållit produkten i retur.

Ångerrätten omfattar inte nedladdningsbara produkter då de inte kan återlämnas. Ångerrätten gäller inte defekta eller felaktiga varor.

Paket som inte hämtats ut omfattas inte av ångerrätten.

Reklamation

Om en vara är defekt eller felaktig, kan varan reklameras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom tre månader. Om möjligt sker omleverans av varan och om det inte går sker återköp.

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist.